Salon inovacija Geneva 2017.

Ove je godine održan 45. po redu Salon inovacija u Ženevi kojem su prisustvovali i naši članovi i partneri.

Na Salonu inovacija sudjelovali su inovatori iz 40 zemalja svijeta koji su predstavili više od 1000 inovacija. Ženevski sajam inovacija je jedan od najprestižnijih sajmova inovacija u svijetu. I ove godine sajam bilježi posjetu veću od 45 tisuća posjetitelja iz lokalne i međunarodne poslovne zajednice.

Geneva izlagači
Geneva izlagači

Ugledni gosti

Naš izložbeni prostor posjetili su visoki državni dužnosnici i visokopozicionirane osobe u svijetu inovatorstva, poput gospodina Alireze Rastegara, predsjednika međunarodne federacije nacionalnih saveza inovatora (IFIA), gospodina Aleksandra Heina – hrvatskog veleposlanika u Švicarskoj te generalnog konzula u Švicarskoj gospodina Slobodana Mikca.

Slobodan Mikac

Kvalitetna inovacija

Na Salonu inovacija predstavljena je finalna verzija električnog bicikla Grunner, koji spaja moderan, urbani dizajn, sa elementima sporta i napredne tehnologije. Grunner omogućava simulaciju određene rute u bilo kojem dijelu svijeta, prikaz pejzaža okoline te spaja zabavu sa sportom koristeći tehnologije povezivanja sa drugim vozilima i korisnicima, a sve to uz 100km dometa sa jednim punjenjem, koje može trajati 30-ak minuta.

Grunner električni bicikl
Grunner električni bicikl

Zavidna postignića

Inovacija je nagrađena Zlatnom plaketom od strane međunarodnog ocjenjivačkog suda te Posebnom nagradom Asocijacije inovatora Taipei, Taiwan za najbolje inovativno riješenje. Vrijednost posebne nagrade naglašava i podatak kako se upravo u Taiwanu održava najveći svjetski salon bicikala i biciklističke opreme. Nakon povratka nastavljamo sa daljnjim radom i razvojem projekta u sklopu Udruge Innovus, ali i poduzeća Mobile Vehicle Technology, sa sjedištem u Bregani Pisarovinskoj.

Geneva Nagrade
Geneva Nagrade

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *